Een nieuw gezicht voor &Robin

&Robin, kmo-dienstverlener met kantoren in Kontich & Herentals, heeft een nieuw gezicht gekregen. Létterlijk dan. Alain Albertz, financieel professional met jarenlange ervaring, is vanaf heden de go-to person voor bedrijven op zoek naar strategisch & financieel advies.

Voor velen is Alain een nieuw gezicht, voor &Robin & een aantal van onze klanten is hij dat dan weer niet. Hij is namelijk al enkele jaren aan de slag als CFO-as-a-service, een oplossing voor groeiende ondernemingen die nood hebben aan meer financieel & strategisch talent, maar voor wie een voltijds financieel directeur nog een brug te ver is. Die rol van CFO zal Alain blijven combineren met zijn nieuwe rol als business manager bij &Robin.

Alain is een analyticus, maar steeds met een sterke doenersmentaliteit. Eerder was hij aan de slag als financieel directeur voor verschillende bedrijven, waaronder zowel kmo’s als mno’s, actief in uiteenlopende sectoren.

De laatste jaren fungeerde Alain voornamelijk als consultant. Als er dus iemand is die weet wat het is om met beide voeten in de modder te staan en weet waarover hij spreekt als het gaat over financieel & strategisch advies, is hij het wel. Het sterke professionele netwerk waarover hij beschikt, is dan ook het logische gevolg.

&Robin bestaat intussen 3 jaar en bouwde gedurende die tijd een klantenbestand op in de Kempen, het Antwerpse en in Limburg. Ook de andere diensten zoals finance-as-a-service, digitale transformatieprojecten en advies rond het overnemen en overlaten van een bedrijf, vinden steeds meer hun ingang in het ondernemerslandschap.

Wil je graag weten waarin &Robin je kan helpen groeien? Contacteer Alain.


Alain Albertz

Business Manager & CFO-as-a-service @ &Robin

+32 3 450 71 31
+32 473 98 49 33
alain.albertz@androbin.be

( Het persbericht )