“Voor financieel advies merkte ik dat een accountant en bankier niet volstaan.”

Erik Bosmans, zaakvoerder TFE

Voor financieel advies merkte ik dat advies van een accountant en een bankier niet altijd aansluiten.

“Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat je als zaakvoerder van een kmo niet alles zelf kan doen en weten”, aldus Erik Bosmans, zaakvoerder van TFE. “Ik heb het altijd belangrijk gevonden om me te laten adviseren door ervaringsdeskundigen. Door te sparren en te brainstormen kijk je al eens verder dan je comfortzone en kom je soms tot andere invalshoeken.”

“Op een infosessie van &Robin hoorde ik voor het eerst van de CFO-as-a-Service formule. We voelden ons klaar om de stap te zetten. De samenwerking met &Robin heeft vooral bijgedragen op vlak van praktische uitvoering en de opmaak van de rapporteringsmodules. Zijn inzichten, ideeën en praktijkervaring zijn ook zeer waardevol gebleken.”

&Robin gaf ons dat extra duwtje in de rug om meer analytisch aan opvolging en evaluatie te doen.

“Hetgeen we eigenlijk onderbewust wel wisten wordt nu ook effectief in de praktijk toegepast. Gedurende een zestal weken stond de Robin ons bij met zijn kritische blik. Eerst pakten we de plannen voor onze overname aan en daarna stelden we samen een businessplan op.”

“Het was tegelijkertijd ook een goede aanzet om hier onze eigen medewerkers bij te betrekken. De dienstverlening van &Robin is laagdrempelig, zeer toegankelijk en zeker op maat van een kmo. Bovendien is er steeds een correcte communicatie en worden duidelijke afspraken gemaakt.”

&Robin zorgde voor CFO-as-a-service

Elisabeth Domus

Business Manager

Meer referenties