“Ik zocht & vond een rechterhand”

Luk Vorsselmans, LV-Architecten

Maak kennis met LV-architecten, een sterk groeiend architectenbureau met vestigingen in Wuustwezel en hartje Antwerpen. “Wat begon als een onderneming in particuliere woningbouw, groeide doorheen de jaren uit tot een bureau dat ook projecten zoals scholen, openbare gebouwen, kantoren, kmo-eenheden, meergezinswoningen en interieurarchitectuur realiseerde”, blikt zaakvoerder Luk Vorsselmans terug. “Samen met ons portfolio, groeide ook ons team. Intussen zijn we met 28 medewerkers.”

Onder meer door deze groei, groeide ook de nood aan een financiële coach.

Die vond Luk bij &Robin. “Ik was op zoek naar iemand die me kon begeleiden bij het optimaliseren van het financieel management. Ik volgde al regelmatig opleidingen rond dit thema, wat enorm interessant was, maar uiteindelijk wel theoretisch bleef. Na zo’n opleiding kom je weer aan op kantoor, moet je starten van een wit blad en vragen operationele taken onmiddellijke actie.”

“Daarom is Raf er, de Robin die ons bijstaat met financieel advies en strategie. Met Raf worden die zaken aangepakt en uitgewerkt. Hij werkt erg genuanceerd én heeft een goede kennis van de sector. Vooral dat laatste is een enorme plus voor ons bedrijf.”

&Robin zorgde voor CFO-as-a-service

Elisabeth Domus

Business Manager

Meer referenties