“Ik heb alles vanuit buikgevoel opgestart, maar op een gegeven moment bots je op een limiet”

Jo Peters, Deusjevoo

“20 jaar geleden ben ik Deusjevoo gestart in het tuinhuis in Houthalen, bij mijn ouders. Er is enorm aan de weg getimmerd om te staan waar we nu staan. Deusjevoo is een bedrijf dat vooral bekend staat om zijn tv-decors en beursstanden. Onze groeimarkt is het inrichten van kantooromgevingen, retailconcepten, pop-uprestaurants, enzovoorts”, aldus Jo Peters, zaakvoerder & oprichter van Deusjevoo.

Ik heb alles vanuit buikgevoel opgestart, maar op een gegeven moment bots je op de limiet van wat je zelf nog aankan.

“Ik heb alles vanuit buikgevoel opgestart. De laatste vier jaar zijn we enorm hard gegroeid, met name 20% per jaar. Er zijn heel veel mensen bij gekomen, we hebben heel veel groeipijnen gevoeld, maar op een gegeven moment bots je op de limiet van wat je zelf nog aankan. Er was echt wel nood aan externe expertise, zéker op financieel vlak. Zo ben ik bij &Robin terechtgekomen, om daarin net een partner en ondersteuning te vinden.”

De allerbelangrijkste reden om mijn keuze voor &Robin te maken, was de menselijke kant.

“De allerbelangrijkste reden om mijn keuze voor &Robin te maken, was de menselijke kant. Ik heb heel duidelijk in de intakegesprekken gezegd dat ik een mens, een persoon nodig heb waarmee ik een persoonlijke klik kan hebben en dat had Elisabeth goed begrepen.”

“De eerste keer dat ik onze Robin, Raf, ontmoette, was er meteen een match. Zijn blik is vooruit en dat is ook mijn visie als bedrijf, maar dan op een creatieve manier. Ik had dus die ondersteuning echt wel nodig, maar dan op financieel vlak. Raf heeft wel de gave om de cijfers op een leuke, duidelijke manier naar voren te brengen.”

“Raf maakt ook echt deel uit van het team. Niet alleen ik, maar ook de collega’s beginnen steeds meer vragen aan hem te stellen. Hij is zeker een gedragen en  een volwaardig teamlid binnen de organisatie.”

Ik heb misschien voor mezelf iets te lang gewacht, maar ik kende het concept CFO-as-a-service eerlijk gezegd niet.

“Ik raad aan om de hulp van &Robin in te schakelen van zodra je het gevoel hebt van “dit overstijgt mijn eigen inzichten”. Ik heb misschien voor mezelf iets te lang gewacht, maar ik moet ook heel eerlijk zijn: ik wist ook niet dat er zoiets bestond als “CFO-as-a-service”. Eigenlijk is het voor heel veel kmo’s wel een hele mooie, leuke en simpele manier om in dit soort verhaal in te stappen, zonder dat je mensen vast op je payroll hebt staan.”

&Robin zorgde voor CFO-as-a-service

Elisabeth Domus

Business Manager

Meer referenties