januari 10, 2018

Van Efficiëntie Scan tot CFO-as-a-service tot effectieve stappen bij Kips

Een gratis Efficiëntie Scan, dat zagen wij uiteraard wel zitten. Het concept stond nog in de kinderschoenen en wij hadden nog wat overtuigingskracht nodig, aldus zaakvoerder Pierre Declercq van Kips. En zo geschiedde. De klik tussen beide partijen was meteen duidelijk en iedereen was het eens over een vervolgtraject.

Hoe dat concreet in zijn werk ging? Eerst en vooral is er gekeken naar de noden, waarna een financieel stappenplan is opgemaakt. Momenteel zijn we bezig met budgettering en cashflowplanning. We zijn nog niet lang met de Robin aan het samenwerken, maar zien nu al heel duidelijk waar onze groeimogelijkheden liggen.

Het is nu vooral zaak om op een meer proactieve manier te werk te gaan, meer vooruit te kijken en concreet doelen te stellen. Voor wie een duidelijke, eerlijke en objectieve blik op de bedrijfscijfers wilt krijgen, is een samenwerking met &Robin zeker een aanrader.

Zin om eens af te stemmen, samen te zitten, of gewoon wat meer informatie nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met onze collega Elisabeth!

Elisabeth Domus


Elisabeth Domus

Business manager &Robin
+32 3 450 71 31
+32 476 86 25 59
elisabeth.domus@androbin.be