&Robin nieuwe partner Voka Mechelen-Kempen

Wist je dat… we met &Robin nieuwe partner zijn van Voka Mechelen-Kempen?

En zoals het hoort, ging dat gepaard met een kort nieuwsbericht.

CFO-as-a-service is een nog relatief nieuw begrip. Via een partnership met Voka – KvK Mechelen-Kempen willen we onze diensten beter bekend maken in de regio.

Wat doet &Robin concreet?

“De financiële partner – &Robin – krijgt steeds meer de vraag van snel groeiende kmo’s uit diverse sectoren voor ondersteuning. Aanvankelijk groeien deze bedrijven vooral in personeel, in omzet of aantal klanten, maar niet altijd in winst. Dat komt doordat groeien een organisatie complexer maakt én hogere kosten met zich meebrengt. Groeiende kmo’s hebben vaak niet de tijd of knowhow om processen en structuren te doen meegroeien. Met CFO-as-a-service brengt &Robin de nodige en vooral concrete expertise aan boord en dit op een zeer pragmaticshe manier.”

Wie zijn de Robins?

“Onze Robins zijn stuk voor stuk ondernemende en ervaren financieel directeurs (CFO’s). Hun takenpakket is divers: ondersteuning bij budgettering en analyse, cashflow management, financieringsvraagstukken, managementrapportering, interne controle, strategiebepaling, sparringpartner… Een sterke financiële directeur verhoogt de inzichten van de kmo-bedrijfsleider. Zo kan die risico’s beter inschatten en sneller de juiste beslissingen nemen.”

Waarom &Robin?

“Financiële expertise moet makkelijk, toegankelijk en op maat van de behoeften ingezet kunnen worden. Alleen zo kan het doel om “meer winst te maken” snel gerealiseerd worden.”

Elisabeth Domus


Elisabeth Domus

Business manager &Robin
+32 3 450 71 31
+32 476 86 25 59
elisabeth.domus@androbin.be