&Robin is een teamlid rijker. Tijd voor een korte kennismaking met Elisabeth

Sinds een aantal weken versterkt Elisabeth Domus &Robin. Als dochter van een zelfstandige, met een eigen bijberoep en haar vorige werkervaring bij UNIZO, heeft het ondernemerschap voor haar nog maar weinig geheimen. Deze vrolijke dame met pit weet als geen ander van aanpakken en met veel enthousiasme ondersteunt ze nu de KMO’s op het gebied van finance in regio Kempen-Limburg.

Op welke manier zal zij de KMO bijstaan?
Voor &Robin ontfermt Elisabeth zich over de regio Kempen-Limburg, waar ze dé verbinding is tussen de KMO en de Robins met knowhow en technische bagage. Het is haar taak om de KMO te leren kennen op financieel vlak, zo te achterhalen wat de behoeftes zijn, waar ze vastlopen en vervolgens de juiste Robin bij de juiste KMO te plaatsen zodat er oplossingen komen.

Haar grote troeven vanuit haar vorige (werk)ervaring
Elisabeth groeide op in de wereld van de KMO, een wereld die haar altijd is blijven aanspreken. Als dochter van een zelfstandige kwam ze al van jongs af aan in aanraking met de ondernemersmicrobe. Haar hobby als fotografe moedigde haar eveneens aan om het zelfstandige statuut in bijberoep te verwerven. Maar daar bleef het niet bij. Gedurende zever jaar werkte Elisabeth bij UNIZO op verschillende projecten met als rode draad de diensten voor de KMO-zaakvoerder. Vandaag zet ze dit traject graag verder, maar dan op het gebied van finance.
Elisabeth heeft dus ontzettend veel voeling met de KMO-zaakvoerder. De vele uitdagingen die KMO’s en zaakvoerders kennen met betrekking tot het ondernemen met eigen geld, de risico’s die hieraan verbonden zijn en de knowhow om met dergelijke problemen om te gaan, zijn haar allemaal eigen.

Belangrijkste tip die ze zo al kan meegeven
Tijdens haar vorige ervaringen merkte Elisabeth dat veel KMO’s informatie vaak te lang voor zich houden. Dit impliceert dat ze soms te laat naar buiten durven treden met hun uitdagingen en bijgevolg geen hulp zoeken of durven vragen. Elisabeth geeft dus graag mee dat openheid een belangrijke troef is. Durf expertise inroepen daar waar ze niet aanwezig is. Iedereen heeft zijn of haar competenties en dit geldt uiteraard ook voor zaakvoerders. Maar een bedrijf waarbij groei voorop staat, heeft vaak nieuwe behoeftes. Hou dus zeker niet halsstarrig vast aan oude gewoontes en principes, maar vraag op tijd advies en hulp.

Haar favoriete Robin en waarom?
Kunnen inspireren aan de zijde van een reeds inspirerend iemand is moeilijk. Maar Michelle Obama weet als geen ander hoe het moet. Voor Elisabeth is zij dan ook de perfecte Robin. Als vrouw van de ex-president stond ze aan de zijlijn, maar kon ze de rol als rechterhand opnemen zoals niemand anders dat haar voordeed. Elisabeth is vooral gecharmeerd door het wederzijdse respect tussen beide en haar spontane manier van handelen die toch een grote impact had.

Zit je graag eens met Elisabeth samen? Geef haar gerust een seintje.

Elisabeth Domus


Elisabeth Domus

Business manager &Robin
+32 3 450 71 31
+32 476 86 25 59
elisabeth.domus@androbin.be