WIMEC: Everdongenlaan 29
2300 Turnhout
  • info@androbin.be
  • +32 3 450 71 31

200
Bezoekers
30
Standhouders
3
Inspirational talks
8
Breakoutsessies

programma

donderdag 16 mei 2019

 

15u30
Start Finance- & Digitaliseringsbeurs

16u - 17u
Breakout sessies

17u30 - 19u00
Inspirational talks door

Beau Janssens (ING)
Olivier Mangelschots (Odum Digital)
Saskia Van Uffelen

tot 20u30
Netwerking met walking dinner & beurs

breakoutsessies

 

 

Break-out 1 | Seefo

"Seefo is de exclusieve verdeler van LucaNet in België. Dit is een geïntegreerde softwareoplossing voor consolidatie, planning, rapportering en analyse, waar wij enorm enthousiast over zijn."

"Alle gegevens uit je boekhoudpakketten, logistieke systemen, tabellen van grondstoffen… worden in deze tool vergaard en verwerkt tot informatie waarop jij verder kan bouwen."

Neem een kijkje op de website

 

undefined

 

 

Breakout 2 | POM

"POM staat voor "Peace Of Mind" en ontwikkelt betaaloplossingen om de verwerking van facturen te vereenvoudigen, zowel voor de verzender als de ontvanger. Ons doel? Jouw leven vergemakkelijken."

"In plaats van uren tijd te spenderen aan administratie, kan je je betalingen en de opslag van je facturen voortaan opslaan en verwerken via POM. We garanderen snelle en veilige betalingen, werken zowel op papier als digitaal en we stappen af van manuele data-input."

 Neem een kijkje op de website

 

undefined

 

 

Breakout 3 | Blue Octopus

"Met BizView krijg je sneller én meer vat op je financiële cijfers: gegevens worden automatisch verzameld uit jouw boekhoudpakket en gecombineerd met de cijfers uit de budgetmodule."

"Octovizer is een platform dat de ondernemer helpt om focus te houden op de dagdagelijkse werking van de onderneming. Door mensen samen te brengen op één platform, rond dezelfde cijfers, kan er sneller en accurater beslist worden waar de focus naartoe moet gaan."

Neem een kijkje op de website

 

undefined

 

 

Breakout 4 | BrightAnalytics

"BrightAnalytics geeft hun expertise op vlak van managementrapportering mee. Met onze intuïtieve interface kan iedereen makkelijk én snel aan de slag met rapporteren."

"Volg de prestaties van je bedrijf op de voet en rapporteer financiële cijfers snel en helder , overkoepelend over divisies, operaties en entiteiten heen. Ons platform is gebruiksvriendelijk, intuïtief en cloud-based. Aan de hand van gebruikersrollen bepaal je ook ieders toegangsrechten."

Neem een kijkje op de website

undefined

 

 

Break-out 5 | Octopus

"Octopus is een veelzijdig online boekhoudprogramma dat een platform wilt aanbieden voor boekhouders en ondernemers om samen te werken. Van het louter aanbrengen van gegevens tot het meehelpen bij de verwerking."

"De ondernemer beslist zelf over zijn bijdrage. Om deze samenwerking optimaal te maken bespreken we graag de mogelijkheden die wij bieden om tot een digitale transformatie te komen."

Neem een kijkje op de website

 

undefined

 

 

Break-out 6 | TOCO

"TOCO - Together Connected - is een klantenportaal waar de ondernemer centraal staat en de accountant een echte adviseur wordt. TOCO centraliseert, beheert en communiceert. Kortom: het is een slimmere manier om je onderneming te runnen"

"In één oogopslag krijg je een accuraat inzicht over hoe je business presteert. Al je documenten staan op één digitaal platform, maar persoonlijk contact met je vertrouwde accountant blijft bestaan."

Neem een kijkje op de website

 

undefined

 

 

Break-out 7 | Blue10

"Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent op de financiële administratie."

"Gebruikers behouden de controle en het overzicht over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie. Want wij geloven dat automatisering een middel is. Geen doel op zich."

Neem een kijkje op de website

 

undefined

 

 

Break-out 8 | &Robin

"Hoe kan je de valkuilen van groeien herkennen en voorkomen? Succes en groeien met je bedrijf geeft een gevoel van euforie…. Je kan het vergelijken met een spits die elke match scoort. Maar het is ook een spannende tijd, want groeien kost altijd geld." 

"De uitdaging voor elke groeiende onderneming is om het juiste evenwicht te vinden tussen schaalgrootte, financiële middelen en flexibiliteit.  Maar hoe doe je dat, nu passie en drive alleen, niet langer voor succes zorgen?"

Neem een kijkje op de website

 

undefined


Inspirational Talks

,

SASKIA VANUFFELEN


Saskia Van Uffelen - "Digital Champion Belgium" - is sinds enkele jaren aangesteld als digitaal ambassadeur voor België. 

OLIVIER MANGELSCHOTS


"Vandaag, in een tijd van digitale transformatie en disruptie, is je bedrijf maar net zo sterk als haar netwerk.

Met deze inspirational talk, tracht ik ondernemers te inspireren over
ecosystem thinking”.

Ook maak ik de brug naar handige tools om de financiële & administratieve processen binnen je bedrijf te automatiseren."

BEAU JANSSENS


Beau Janssens is cyber security expert bij ING.

Vanuit zijn achtergrond als Risk Manager & Policy schrijver geeft hij inspiratie over hoe je cyber security een nuttig & constructief deel laat uitmaken van het DNA van je bedrijf.

INE MEEUSSEN

Ine Meeussen, bezieler van &Robin, zal deze Inspirational Talks aan elkaar praten. Ze is onderneemster in hart nieren.  Negen jaar geleden richtte ze Ufinity op. 2,5 jaar geleden kwam daar &Robin bij.

Als geen ander kent ze de impact van digitalisering op de markt. Met een sterke focus op finance, is zij dan ook de geknipte persoon om dit event mee te ondersteunen.

standhouders

slim digitaal groeien


contacteer ons


Een organisatie van:

undefined

Vragen? Stuur ons een bericht.
Over &Robin

&Robin ondersteunt kmo’s, fiduciaires en scale-ups op financieel vlak. We staan ondernemers bij met onze financiële expertise in verschillende domeinen.

We bieden ondersteuning op maat met projecten zoals het opzetten van een Management Rapportering, de opmaak van een Investeringsdossier en tal van andere zaken. We bieden ook CFO-as-a-service

undefined

Over Voka

Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen, is het grootste ondernemersnetwerk in Vlaanderen en vertegenwoordigt uw belangen tot op het hoogste niveau.

Ondernemingen worden rechtstreeks lid van Voka. Zo versterken ze de invloed van Voka als vertegenwoordiger van de ondernemingsbelangen.

undefined

Social Media


#FDB2019
#groeiland2019