maart 1, 2018

Boek hier één uur gratis advies van een CFO

CFO-as-a-service

&Robin heeft een team van gekwalificeerde CFO’s die hun kennis en ervaring ten dienste stellen van de kmo. Meer nog, zij doen dat op tijdelijke basis. Our CFO, at your service. Letterlijk. Een financieel directeur in jouw onderneming, wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie? Die vind je hier.

Wie zijn onze CFO’s?

Onze CFO’s zijn stuk voor stuk ondernemende financieel directeurs, elk met een eigen specialisatie. Jij bent op zoek naar advies rond fiscaliteit, rond boekhouding, rond cashflow, rond digitalisering…? Dan zorgen wij voor de juiste CFO op de juiste plaats.

Ze hebben ervaring in verschillende sectoren. Dat kan gaan van industrie, retail of horeca, tot de bouw-, FMCG- of dienstensector. Stuk voor stuk zijn ze kmo-proof. Het ondernemerschap zit hen in het bloed en zorgt ervoor dat zij hun open blik behouden op de noden van jouw onderneming.

Boek één uur gratis advies

Jij zit met een vraag, onze CFO’s hebben de antwoorden. Tijdens een gratis adviesgesprek van één uur, komen we met een CFO gespecialiseerd in jouw vraag op bezoek om te kijken waar de antwoorden liggen.

Elisabeth Domus


Elisabeth Domus

Business manager &Robin
+32 3 450 71 31
+32 476 86 25 59
elisabeth.domus@androbin.be