augustus 24, 2017

CFO-as-a-service

&Robin heeft een team van gekwalificeerde CFO’s die hun kennis en ervaring ten dienste stellen van de kmo. Meer nog, zij doen dat op tijdelijke basis. 

Waarom CFO-as-a-service?

Voor we op die vraag een antwoord geven, beste ondernemer, eerst een aantal vraagjes. Wie denkt er strategisch met jou en je onderneming mee? Wie schrijft jullie toekomstplan? Wie bekijkt de markt, brengt doelgroepen in kaart en gaat mee kijken naar groei en investeringen? Waar ligt jullie rentabiliteit vandaag, wat staat er onder druk en hoe maken jullie de keuze om zaken af te sluiten, dan wel efficiënter aan te pakken?

Uiteraard wil je doelen nastreven in de toekomst. Maar hoe breng je die in kaart? En hoe volg je die dan op? Stel je KPI’s, volg je ze op en behaal je ze? Hoe krijg jij inkijk op je maandcijfers? Hoe trek je bijkomend kapitaal aan zonder je bankier te moeten aanspreken?

Vond je op al deze vragen een sluitend antwoord? Proficiat! Dan ben je al een heel eind op weg. Moest je het antwoord toch af en toe schuldig blijven? Je bent heus niet de enige. En net daarom is er onze CFO-as-a-service. Die zorgt namelijk voor de antwoorden op alle bovenstaande vragen.

Hoe werkt onze CFO-as-a-service?

Maar inderdaad… een vaste indiensttreding van deze hoogopgeleide experten is vaak onbetaalbaar. Via &Robin kan je toch beroep doen op hun expertise, via een formule die voor jou past. Parttime, op projectbasis of enkele dagen per maand? Dat is allemaal mogelijk.

Onze klanten zetten CFO’s op tijdelijke basis in ter aanvulling van de externe accountant. Dat kan als klankbord, als rechterhand, als… Batman & Robin: de ondernemer en zijn financiële sidekick. Ons toptalent is betaalbaar én flexibel.

De rol van een CFO samengevat

Een sterke financiële directeur verhoogt je inzichten. Zo kan je risico’s beter inschatten en sneller de juiste beslissingen nemen. Je krijgt meer tijd vrij voor je core business, je klanten en je personeel. Je kan je weer gaan focussen op het groeiverhaal van jouw onderneming.

Klinkt interessant, toch? Neem vrijblijvend contact op met Elisabeth om verder te praten.

Elisabeth Domus


Elisabeth Domus

Business manager &Robin
+32 3 450 71 31
+32 476 86 25 59
elisabeth.domus@androbin.be